De Workshop

Een programma met een begin, een spectaculair einde, verschillende ritmes en breaks, meerstemmige zang, solo’s en interactie. Je staat versteld van wat er allemaal mogelijk is ook zonder enige muzikale ervaring.

Na een korte introductie meteen aan de slag. Ieder kiest een instrument, van hele grote bastrommels tot kleine handinstrumenten en van alles ertussenin. In no time staat het eerste ritme en we maken een begin met het zingen. Allerlei verschillende onderdelen komen aan bod en langzaam krijgt het muziekstuk vorm.

Aan het eind van de workshop: concentratie en het hele stuk wordt uitgevoerd.

Muziek maken is puur genieten, meegenomen in de flow van het musiceren even alles vergeten. Daar word je heel gelukkig van! Lengte van de workshop in overleg.

Teamdag overheid

Met veel genoegen kijken we terug op de dankbare samenwerking met Nederlandse bedrijven en instellingen:

Belastingdiensten, DMV, DSM, Essent, Fontys Hogeschool, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kentalis, v. Lanschot Bank, Lekkerland, Mars Masterfoods, Maxima Medisch Centrum, Monumentenzorg, Nutricia, Organon, Philips, Provincie Noord Brabant, Rabobanken, tal van gemeenten, T.U. Eindhoven, Universiteit Utrecht, Vara en vele kleinere ondernemingen en instellingen.